ALT . ER . FASER .

Jeg havde helt ærlig forventet, at denne baby-underskuds-boble ville være meget kortere denne gang og at jeg dermed ret hurtigt, ville få overskud til små egne projekter i løbet af dagen. Redigere billeder, layoute, lave blogindlæg og finde mere ud af, hvad bloggen er for mig, lave en ny offentlig instagramprofil og opdatere den med spændende projekter, opsøge …og ja!

I øjeblikket er mine små egne projekter dog primært; at lave en kop te og drikke den før den bliver kold, tjekke instagram og læse hvad andre skriver i deres blogindlæg.

I virkeligheden er det okay. For inde bag den meget trætte facade er jeg fuldstændig forelsket i mine tre drenge, de tandløse smil, sjove kommentarer og vilde fremtidsdrømmerier. Derfor må min tid også godt være gået lidt i stå. Det er jo bare en fase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *