At lande midt i sig selv .

Jeg har haft titusindevis af titler og blogindlæg klar i mit hovede de sidste 10 måneder. Titler, som ‘Sov mit barn, sov’, ‘Den nemme to’er?’, ‘Hvad et smil eller hunderede kan gøre’, ‘Pladespillere og oprejste babyer’, ‘Utilstrækkelig mortype’, ‘Den ubetingede glæde ved god nattesøvn’.

At det ikke er blevet til bare 100 indlæg endnu skyldes at bloggen her jo primært er tiltænkt de mange andre sider af mig. Jeg er mor med stort M. Jeg er også så meget andet.

Altså både og.

Det er uundgåeligt, at det ene influerer på det andet. Jeg er en anden nu end før jeg fik børn. Mine prioriteter har ændret sig. Jeg er blevet mere modig (eller forsøger at være det). Jeg sætter større krav til balancen i mit liv. Jeg er færdig med at spilde min og min families tid. Jeg øver mig i at lytte til mig selv.

Jeg forsøger i virkeligheden at gøre det, som jeg ønsker mine børn vil gøre med tiden. Det går godt, bedre – måske med undtagelse af ratioen mellem chokolade og grønsager, hvor jeg ikke selv er heeeeelt på det niveau jeg håndhæver og ønsker for mine børn. Men det kommer måske også i takt med at jeg lander.

Det er en proces. For mig og for skriverierne her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *