Det perfekte tidspunkt

Jeg er typen, der ofte har mere tillid til andres projekter end selvtillid til mine egne. Jeg er let at begejstre, kan hurtigt se muligheder og udviklingspotentiale og er god til at motivere med ‘ JA, gør det’ attitude. Altså igen – primært, når det kommer til de enormt mange dygtige mennesker jeg kender.

Der er nogle af de dygtige mennesker, som åbenbart har det på samme måde med mig. Deres tillid, opfordringer og hjælp har gjort, at der nu igen er et opdateret mariastougaard.dk …og at jeg nu skriver de første ord her. 

Der er ingen tvivl om, at det har været længe undervejs. Det er helt sikkert fordi jeg har en tendens til at søge efter det der helt perfekte tidspunkt, hvilket ofte har resulteret i at projekter er blevet henlagt og muligheder forbigået. Helt ærligt er netop dette tidspunkt langt fra perfekt til noget som helst andet end at forberede sig på, at tre bliver til fire i starten af januar. 

Nu er der jo nogen der siger, at det perfekte tidspunkt ikke findes… 

Jeg vælger for en gang skyld, at lytte. Lade lysten driveværket og se hvad der sker hen ad vejen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *