Don’t complain, create

Noget af det der står øverst på min ønskeseddel er en skuffe fuld af konfetti. Grunden hertil findes i dagens fredagsinput; En talk fra 99U konferencen fra nogle år tilbage:

Tina Roth Eisenberg: Don’t Complain, Create

Det er efterhånden et år siden jeg så denne talk første gang og jeg har efterfølgende set den en hel del gange – især når jeg har brug for en peptalk og at blive mindet om, at livet er en leg.

Jeg er ret inspireret af mennesker, som gør ting, mest fordi det føles rigtig for dem og fordi de ikke kan lade være. Dem, som tør og får succes fordi de er autentiske og entusiastiske. Tina Roth Eisenberg hører bestemt i den kategori. Hun har en designblog swiss-miss, et firma Tattly som producerer falske tatoveringer designet af kunstnere og grafiske designere, har udviklet en “to-do” app teuxdeux, har startet en verdensomspændende morgenmadsfordrags serie for kreative typer (som de selv kalder den) creativemornings. Altså blandt andet.

En af hendes pointer er, at vi alle har en superkraft og at mennesker, som er succesfulde til det de gør, ofte ret hurtigt kan sætte fingeren på, hvad deres hemmelige superkraft er. Min superkraft? Jeg er god til at lytte og sætte mig ind i andres situation og behov. Tror jeg.

Find Tine Roth Eisenbergs talk her og vend gerne tilbage hertil og fortæl mig, hvad din superkraft er.

God weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *