Fem om mig #2

#1 Min secret pleasure er et koldt glas nesquick. 

#2 Som barn elskede jeg, at lave hjemmelavede julegaver – og hvem bliver ikke glad for hjemmelavede ‘lys’ dryppet i en gammel chokoladejulekalender med helt almindeligt garn som væge?!! (Tak til mine forældre for den overordentlige pæne modtagelse)

#3 Og når vi er ved chokoladejulekalendre var jeg klart typen, som gemte chokolade, så jeg havde 4-5 stykker til d. 24 dec. Hvilket jeg må sige undre mig lidt i dag – var jeg bange for der ligesom ikke var nok chokolade i juledagene?

#4 Jeg har altid drømt om at lære at spille violin.

#5 Jeg har endnu ikke lært at drikke kaffe. Jeg har aldrig rigtig haft et behov for at lære det og været rimelig kæk på den konto. Altså indtil jeg blev mor til to og den yngste tillader sig at få tænder, mens den ældste stadig forventer et smil og lyst til at lege Brandmand Sam, alt imens jeg egentlig godt kunne tænke mig at kunne sige to sammenhængende og relativt intelligente ord til min mand. En eller anden – L Æ R  M I G  D E T !

4 thoughts on “Fem om mig #2

  1. Tænker jeg kan lave en kop kaffe du godt kan drikke!
    Så kig ind en dag du er i det jyske.

    Jeg læste i øvrigt gamle breve fra dig den anden dag! Det var vildt sjovt og hvor var du bare top sød😉

    1. Det vil altså imponere mig, hvis du kan! Det må afprøves! Og hvor sjovt med brevene – det er altid sjovt at dykke ned i minderne. I lige måde i øvrigt 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *