Fem om mig #3


#1 Jeg var på min første Roskilde Festival da jeg var 35. En fredag med en stille silende regn, varm suppe, velsmagende og lækkert musik.

#2 Ja, jeg er 35 og rimelig cool omkring det. Jeg er jo dermed "kun" halvvejs mod de 70.

#3 Jeg er typen som kan lytte til den samme musik tusinde gange, gense film og nyde at læse en bog igen og igen.

#4 Jf. ovenstående har jeg dermed også nærmest soundtracks til forskellige perioder af mit liv. Fx hørte jeg Ella Fitzgerald gennem en hel eksamens periode på uni, mens Foo Fighters danner mit lydbillede til minder fra sommeren 2011.

#5 Jeg var en af de omkring 10 mennesker i verden, som i en periode i starten af 00'erne var overbevidst om at minidisc'en var det mest geniale musikmedie. Lille, kompakt og uden risiko for ridser eller båndsalat. Oh yes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *