For et år siden

IMG_0897 copyNår man drunker lidt i sygdom – herunder den for mig særlig krævende kategori; syge børn – er det svært ikke at svælge en smule i, at det i disse dage er et år siden vi landede i Thailands varme. Omstændigheder var cirka de samme som i år. Vi flygtede fra mellemørebetændelser og hoste – og mod et overskud, nærvær og TID, som vi på mange måde følte havde været en mangelvare siden hverdagen indtraf med vuggestue- og jobstart.

En måned. Bare os.

Det var vores første rejse som familie. Vi tog det, som jeg på det tidspunkt, anså lidt som den lette løsning. Vi bookede hele turen på forhånd, vi valgte et land, som vi før har rejst i og som mange rejser i. Helt ærlig undskyldte jeg det en del, når jeg fortalte om vores tur før vi tog afsted – i mit hovede skulle jeg jo gerne være den eventyrlystne backpackertype, som putter barnet i en bæresele og trekker derudaf. Problemet er bare, at det er jeg altså ikke. Jeg er afhængig af at rejse, elsker at kunne checke rygsækken ind, men det bliver altid gjort med en snert af nervøsitet. Derfor vidste sig også, at være den helt rigtige løsning for os. Den perfekte start på at rejse som familie.

Vores billeder fra turen bære præg af, at det netop var vores første rejse som familie. For mig var det uundgåligt, at det vigtigste detalje på denne tur hverken var guldbesatte søjler eller buddhistiske templer, men vores søn. Den måde han ser på verden er vidunderlig og bliver så åbenlys, når man har ham med et sted, hvor alt er nyt.

IMG_1165 copy IMG_1287 copy IMG_2198 copyIMG_1147 copy

Vi drømmer allerede om vores næste rejse. Nu med to børn. Denne gang er jeg dog klar til meget mere eventyr og udvidede horisonter.

 

IMG_1502 copy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *