#microadventure

Okay. Nogen gange mangler man bare et ord. Det gjorde jeg med indlægget her, hvilket resulterede i en enormt lang titel. Da jeg læste dette indlæg på valdemarsro i sidste uge fandt jeg det ord – microadventure. Tjek lige denne video!

#microadventure [a microadventure is an adventure that is short, simple, local, cheap – yet still wonderful]

Jeg er fuldstændig hooked på konceptet – måske særlig set i lyset af en udpræget rejsetrang. En trang til at gøre noget nyt, se noget nyt, komme ud. Og derfor er det jo fuldstændig spot on. For man behøver jo virkelig ikke flytte sig ret langt, hvis det at opleve netop er en tilgang og et mindset. Vi kommer ikke til at flytte os langt denne sommer, men vi kommer til at øve os i at skabe en masse microadventures – både i hverdagene, i weekenderne og i ferien.

Det er jo nok langt hen ad vejen udflugter vi alligevel havde taget på. Det er bare lidt sjovere at tænke på dem som små eventyr. I hvert fald har det gjort noget godt for min iderighed.

Vores sommer kommer forhåbentlig til at byde på krabbefiskeri ved Nokken med medbragte madpakker på en hverdagsaften, mad over bål fx ved Amager Naturcenter, undervandsoplevelser i Nordsøcenteret, M/S Museet for søfart i Helsingør, togture, en måske sidste tur i fyrtårnet ved Rubjerg Knude, picnic i klitterne ved Tornby, første overnatning i telt for en to-årig og andre små eventyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *