Når verden ligger åben…


Der er noget magisk over konceptet barsel. Helt bestemt og først og fremmest  på grund af det lille menneske, som nu er en del af vores lille familie. Som ingenting kan, som er dybt afhængig af os og som verden ligger fuldstændig åben for. Som har gjort vores lille familie fuldtallige.

Men også for mig. For på en eller anden måde har jeg det som om verden pludselig også ligger åben for mig igen. Det var en følelse jeg fik første gang i løbet af min første barsel og jeg tror det kom sig af den mærkelige ‘pause’, som en barsel også er.  En pause fra det ræs gennem den rigtige uddannelse, med de gode karakterer og mod det rigtige job. Herefter selvfølgelig familie, hus og have. 


Så drømmene får frit spil i øjeblikket (tanker er der trods også en hel del tid på en stille dag med sådan et lille menneske).

Jeg drømmer om…

…at se den anden side af jorden. Jeg har fornyeligt læst at det ca. betyder Tonga.

…at vise mine børn, hvordan man rundt i verden lever på mange forskellige måder, se forskellige ud og at det alt sammen er lige rigtigt.

…at dykke med havskildpadder. Ja, og se en hvalhaj naturligvis også. Men de der havskildpadder har bare altid gemt sig, når jeg har nede og dykke og det er altså SÅ irriterende, at høre ‘ærgerlig du ikke var med på det dyk – vi så fem skildpadder’!

…at eje et lille stykke græsplæne. Og måske en lille køkkenhave.

…at gøre andre mennesker glade med det jeg kan.
…at tage på et weekendophold med min mand til måske Barcelona eller Lissabon.

…at kunne løbe 10 km igen (eller bare 1 km uden at omkomme)..
…at tage på spaophold med champagne, lækker mad og gode veninder.

…at kunne indrette vores liv, så vi har mest mulig tid sammen med vores børn, mens de er små og har mest brug for os. 

Store drømme, små drømme. Jeg har altid været en drømmer og en tænker. Jeg prøver at blive bedre til rent faktisk at gøre og sætte handling bag uden at konsekvensberegne i det uendelige.

Hvad mon I drømmer om?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *