Nogle gange handler det ikke om distancen

IMG_8096

Jeg lider af et særdeles alvorligt udbrud af rejsefeber i øjeblikket. Jeg drømmer om at rejse et år rundt i verden, måneder i Mexico, Costa Rica, om at se kæmpeskildpadder på Galapagos og om at se den anden side af jorden.

Det handler måske i virkeligheden om en voksende trang til at opleve, fordi livet med en baby langsomt bliver lettere og mindre alt overskyggende. Det handler om tid til bare at gøre noget sammen med de tre som jeg holder allermest af, hvor vi sætter agendaen og derfra bare ser hvad der sker.

Jeg glemmer nogle gange, at man jo ikke behøver bevæge sig særlig lang for lige netop de to ting, men jeg blev mindet om det i lørdags. For nogle gange skal man bare til Vestamager.

Det var måske ikke så eksotisk og der var ingen palmer, men der var tid, ro, nysgerrighed og ægte lykkeglimt. Der var haletudser i en sø, får der næsten ville klappes, is med både jordbær og chokolade, dans under åben himmel, udkigsposter, trætte ben, en restaurant som blev besøgt trods lidt for beskidte fødder og børn der kom lidt for sent i seng uden det mindste klynk.

IMG_8058IMG_8073IMG_8063IMG_8097IMG_8091IMG_8133IMG_8111IMG_8105

One thought on “Nogle gange handler det ikke om distancen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *