Y E A H #1

Egentlig skulle der udkomme et indlæg med inspiration til andre fotoprojekter lige nu. Og det kommer, MEN jeg har ventet på at råbe noget højt siden oktober.  PR. 01 JANUAR HAR JEG EN 30 TIMERS ARBEJDSUGE! Et YEAH med tilbagevirkende kraft bevars, for selv velrenommerede  virksomheder kan åbenbart have lidt lang behandlingstid.

Og det er jo virkeligheden bare et lille pip – for det vigtig for mig, for følelsen af at få kvalitet i hverdagen, for følelsen af at se mine børn, for at få tid til at være mig og for at tid at give til min elskede mand. For andre? Ja måske, kun måske, et lille bevis på, at hvis man rent faktisk åbner munden, siger hvad man kan og vil, så er sandsynligheden SÅ meget større for at det lykkes.

Y E A H .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *