Y E A H #2

Må man egentlig godt skrive Y E A H når man lige har gjort sig selv til jobsøgende?

Hvis ikke, så undskyld – men jeg kan simpelt hen ikke lade være.

Jeg har altid haft brug for tryghed og fundet en ro i det velkendte. Jeg har altid haft lidt svært ved at glæde mig til spændende ting – ting som jeg måske har jublet over at skulle, men som alligevel har givet anledning til mavekneb og ængstelser, når dagen stille og rolig kom tættere på.

Jeg har nydt godt af den trygge ramme på mit – nu snart tidligere – job. Jeg har haft gode projekter, skønne og dygtige kollegaer og en misundelsesværdig frokostordning. Jeg har været med til at vinde en lyspris, stået på toppen af en orange forbrændingssilo midt om natten i frostgrader, jeg har været med til at vinde konkurrencer, haft ansvar på store vigtige projekter og oplevet inspirerende samarbejder. Ikke mindst har jeg lært et speciale fra bunden af nogle af de bedste.

Jeg har også haft perioder med alt for lidt at lave – og med alt for meget at lave, en ledelse som ikke interessede sig for vores speciale og andre der gjorde – og en nærmest årlige reorganisering, som få af os på gulvet kunne se meningen med.

Jeg har haft en god arbejdsplads de sidste 7 (!) år og jeg trænger nu til at gøre noget nyt, arbejde i en anden konstellation og få ny energi.
 
Jeg ved ikke, hvad jeg skal nu. Hvilke muligheder der byder sig eller hvad jeg selv kan skabe, men jeg er spændt. Rolig og spændt.

Det er derfor jeg siger Y E A H.

 

 

2 thoughts on “Y E A H #2

  1. Vildt sejt Maria – det er super inspirerende at følge dine modige valg 🙂 Både med bolig og arbejde

    Kh. Laura (fra gravidyoga-gruppen i 2013)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *